Skip to main content

Jeepturer

I takt med att vägsystemen i landet nu byggs ut även uppe i bergen så kan vi nu också erbjuda jeepturer för att uppleva Himalaya. Vi utgår från antingen Pokhara eller Katmandu och upplever Annapurnaregionen i jeep.

Paketet är på minst 7 dagar beroende på vilka önskemål ni som kund har. Det går även bra att göra lite kortare vandringar då vi anländer till vår slutdestination Manang där vi övernattar två nätter innan vi vänder tillbaka ner från bergen.

Från Manang så går det bra att göra en vandring upp till 5416 meter till Thorong la pass men det kräver mer tid än två nätter i Manang då. Eller så kan ni bara njuta av de majestätiska bergen som ni ser från byn. Vill ni uppleva lite annorlunda kultur så finns det en grotta på gång avstånd som ligger på ca. 4200 meter där det bor en gammal buddhist munk. Det finns även en glaciärsjö som heter Tilicho som kan nås med en dagstur.

Det går så klart också bra att bara njuta av vad byn har att erbjuda och kolla in naturen och kulturen som finns där i närområdet. Varje boende har en restaurang där det går att beställa lite olika maträtter. Frukost, lunch och middag ingår där ni väljer fritt från menyn vilken maträtt ni önskar plus kaffe/te som ingår till varje måltid. Valfri dryck utöver detta bekostas av en själv. Vill man kan man testa på lite risbränvin eller njuta av en iskall öl men det får man också bekosta själv.

Kontakta oss för en offert på denna typ av resa och för mer information.

Fritextsökning
  • Logga DIBS