Skip to main content

Om oss

Namaste! Hälsningsfrasen i Nepal.

Jag som skriver den här texten heter André Åström, är utbildad resekonsult med en stor passion och kärlek för resor till Himalaya och jag är också grundare av Himalaya Specialisten 8848. Drömmen om att erbjuda resenärer möjligheten att uppleva Himalaya föddes 2012 under en vandring och är idag verklighet efter mycket noggrant arbete.

Himalaya Specialisten 8848 är ett svenskt företag i resebranschen som ägs och drivs av Astromius Travel Consulting Sweden AB. Vi brinner för att ge våra kunder den absolut bästa reseupplevelsen i Himalayaområdet. För att klara av det så samarbetar vi med ett lokalt företag i Katmandu som heter Himalaya Specialist 8848 Ltd. Företaget ägs och drivs av våra goda vänner på plats med brett kontaktnät i branschen och med en enorm kunskap i området.

Vi anordnar i huvudsak vandringsresor i Himalaya 365 dagar dagar om året. Inget projekt är för litet eller för stort för oss vid första mötet så tveka aldrig att höra av dig ifall du har idéer så ser vi om det är genomförbart. De vandringar vi erbjuder som färdiga paket är de mest uppskattade och vackraste på marknaden i dagsläget. Vi har alltid små grupper och gott om personal är med på vandringarna för att kunna erbjuda bästa tänkbara service. Resenärerna ska kunna njuta av upplevelsen och känna sig trygga på vandringen. 

Vi erbjuder även andra typer av resor till området såsom motorcykelturer, helikopterturer, mountainbiketurer, jeepturer och avkoppling/yoga. Vi har som målsättning att ta fram paket som ska främja de flesta typer av resenärer och finns inte det paket ni söker så tveka inte att ta kontakt så utformnar vi ett paket som passar just dig och ert sällskap. Vi vill exempelvis göra vårt bästa att även personer som har svårt att gå eller är rörelsehindrade ska få en möjlighet att kunna uppleva världens högsta bergskedja.

Vill ni besöka oss så kan ni hålla utkik då vi är ute på fältet och representerar oss eller boka in en tid för ett fysiskt möte på kontoret som ligger i hjärtat av Norrbotten i det pittoreska samhället Överkalix.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet

Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.

Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti

Länk till: https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/ansok-om-ersattning-ur-resegarantin

Läs mer om resegaranti hos Kammarkollegiet

Länk till: https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/anmal-reseverksamhet

 

Orgnr: 559162-8143 

Postadress:

Himalaya Specialisten 8848

Astromius Travel Consulting Sweden AB

Grelsbyvägen 31

956 31 Överkalix

SWEDEN 

Fritextsökning
  • Logga DIBS